الاثنين، 2 أبريل 2012

Råd för nybörjare att lära sig svenska språket

Enligt min mening ligger hemligheten förmågan att tala och skriva svenska väl i tre viktiga saker: Uttal, betoning och arrangemang av ord. Men möjligheten att kontrollera användningen av språket kräver också kunskap om många aspekter av de grundläggande reglerna för engelska.

Lär dig uttalet av svenska språket är lätt att skriva, eftersom det svenska språket är det språk som rösten fonetisk språket Innebär att en grupp av tecken alltid träffa röst en särskild, till skillnad från det engelska språket kända för att inte representera tecken i samma ljud (grov, genom gren, hosta ) Lära enkla regler för uttalet av det svenska språket är tillräcklig för att fullt ut kunna behärska uttalet av språket enkelt. Men bara undantaget är ordet främmande för det svenska språket.

Tone eller stress intensitet Är också något viktigt i det svenska språket, både när det gäller tonen i ordet i en mening eller tonen i bokstaven i ordet.
Samordning av ord och meningsbyggnad ordföljd De albanska element i det svenska språket, som är den grund som inte hans isolering av den lärande som vill studera det svenska språket till vad som är bortom nybörjarnivå.
Samordning av orden i det svenska språket är mer flexibel än samordning av meningen i det engelska språket, i den meningen ofta börjar i det svenska språket är ordet aktör.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق